Hotel Medio​ - Kolding Landevej 6 - 7000 Fredericia​

Telefon: 75 94 22 38​ •   E-mail: hotel@hotelmedio.dk​

KONFERENCEHOTEL OG MØDELOKALE TIL RÅDIGHED

- tæt på fyn​

Konferencehotel med udlejning af mødelokaler

Skal du afvikle en konference, møder eller kurser over flere dage. Så prøv Hotel Medio mellem Middelfart og Fredericia, vi ligger tæt på motorvejen med gode forbindelser til både Fyn og Jylland. På vores konferencehotel er der faciliteter med plads til 65 overnattende deltagere, hvori vi tilbyder mødelokale og meget mere.

Større konferencer er også en mulighed, såfremt alle ikke behøver overnatning eller at opholde sig i samme rum på samme tid.  Hos os får du et konferencehotel der dækker alle dine behov.

Vi har parkering lige foran værelses dørene.

Konferencedøgn eller dagskonference

Mulighederne er mange, når det kommer til konferenceafholdelse på Hotel Medio i Midtjylland. Vi tilbyder blandt andet følgende samlede pakker:

Kontakt os for nærmere information

​Skal du bruge et mødelokale eller bare et konferencehotel, kan du kontakte os. Du er velkommen til at ringe på telefonen 

75 94 22 38 eller skrive en mail til os på hotel@hotelmedio.dk​.

Konferencefaciliteter med mulighed for overnatning

Vores hotel er oplagt til konferencer, da vi har flere lokaler, hvori der kan holdes møder, workshops og teambuilding. Desuden er her gode tilkørselsforhold for både personbiler, busser og lastbiler, og så er der herudover parkeringsmuligheder lige foran hotelværelserne.

Smukke omgivelser mellem Fyn og Jylland

Omgivelserne er perfekte til alt fra den lille konference til en større forsamling. Der er mulighed for at trække luft mellem møder og aktiviteter. Området er grønt og med udsigt til den gamle og meget smukke Lillebæltsbro.

​Kontakt os

Telefon

CVR

31492610

Adresse

Smiley ordning​