Menuforslag 2
	Forretter:
	Røget landskinke m/ honningmelon og flute
	Rejecocktail m/ dressing og flute
	1 stk. m/ gravad laks og rævedressing
	½ røget lakseørred m/ salat, dressing og flute
	
	Stegeretter:
	Sprængt svinekam m/ grøntsager, flødepeberrod,
	aspargessauce og hvide kartofler
	Flæskesteg m/ rødkål, svesker, brune og hvide kartofler
	Farseret kalkunbryst m/ grøntsager, champignon à la creme og pommes rissoles
	Gl. dags oksesteg m/ glaserede løg, karotter, solbær og asier
	
	Desserter
	Pære belle Helene m/ vanilleis og chokoladesauce
	Is à la Medio m/ nødder, chokolade og cocktailbær
	Fersken melba m/ vanilleis og hindbærpuré
	
	2 retter 269 kr.
	3 retter 360 kr.