Hotel Medio​ - Kolding Landevej 6 - 7000 Fredericia​

Telefon: 75 94 22 38 •   E-mail: hotel@hotelmedio.dk​

Konferencehotel i Jylland

- tæt på fyn​

Konferencehotel i Fredericia - Midt i Danmark

Skal du afvikle en konference eller møder over flere dage. Så prøv Hotel Medio mellem Middelfart og Fredericia, vi ligger tæt på motorvejen med gode forbindelser til både Fyn og Jylland. På konferencehotellet er der faciliteter med plads til 65 overnattende deltagere.

Større konferencer er også en mulighed, såfremt alle ikke behøver overnatning eller at opholde sig i samme rum på samme tid.

Vi har parkering lige foran værelses dørene.

Konferencedøgn eller dagskonference

Mulighederne er mange, når det kommer til konferenceafholdelse på Hotel Medio i Midtjylland. Vi tilbyder blandt andet følgende samlede pakker:

  • ​Konferencedøgn
  • Dagskonference
  • Aftenkonference
  • 1 1/2 dags konference

Kontakt os for nærmere information om, hvad vi kan tilbyde til netop dit arrangement.

Konferencefaciliteter med mulighed for overnatning

Vores hotel er oplagt til konferencer, da vi har flere lokaler, hvori der kan holdes møder, workshops og teambuilding. Desuden er her gode tilkørselsforhold for både personbiler, busser og lastbiler, og så er der herudover parkeringsmuligheder lige foran hotelværelserne.

Smukke omgivelser mellem Fyn og Jylland

Omgivelserne er perfekte til alt fra den lille konference til en større forsamling. Der er mulighed for at trække luft mellem møder og aktiviteter. Området er grønt og med udsigt til den gamle og meget smukke Lillebæltsbro.

Online booking

​Hos Hotel Medio kan du både bestille via telefon eller du kan booke dit værelse online. Hvis du gerne vil booke online kan du klikke herunder eller gå ind på menuen Booking.

​Kontakt os

Telefon

CVR

31492610

Adresse

Hotel Medio

Kolding Landevej 6

7000 Fredericia

Smiley ordning​