Hotel Medio​ - Kolding Landevej 6 - 7000 Fredericia​

Telefon: 75 94 22 38​ •   E-mail: hotel@hotelmedio.dk​

​OVERNATNING - OPHOLD TIL GODE PRISER

- se vores tilbud

​Du kan altid kontakte hotel Medio og høre om et godt tilbud

Søger du en overnatning i Fredericia nær Kolding, Lillebælt eller Middelfart er Hotel Medio det oplagte valg. Hvad enten du søger et værelse alene eller som familie har vi masser af muligheder i hyggelige, grønne omgivelser.

Vores værelser indeholder alt, du har behov for, heriblandt bad, tv og gratis trådløst internet.

Vi ligger tæt ved motorvejen, og derfor er det både nemt og hurtigt at komme til Hotel Medio, når du søger en overnatning i Kolding, Lillebælt, Fredericia eller Middelfart.

Vi tilbyder overnatning med gode omgivelser

Tæt på hotellet kan du finde flere populære seværdigheder. Heriblandt Dinoland og Madsby Legepark. Derudover ligger Legoland, Givskud Zoo og H.C Andersens hus inden for en times kørsel, ligesom området omkring hotellet egner sig særligt til blandt andet vandre- og cykelture.

Er du interesseret i shopping, ligger Fredericia city, Middelfart by, Kolding Storcenter og Bryggen i Vejle inden for 15 min, mens Flensborg i Tyskland kun ligger en time væk i bil.

Hotel Medio har flere Pakketilbud.

Vi anbefaler Miniferie eller weekendophold til div. festlige lejligheder m.v og vores håndværkertilbud til alle overnattende gæster som har brug for fuld forplejning.

Alle vores Pakketilbud er special tilbud og kan kun bookes direkte gennem receptionen.

pr. telefon: 75 94 22 38

eller pr. e-mail: hotel@hotelmedio.dk

Perfekt beliggenhed

Med sin beliggenhed tæt på motorvejen, er det både og nemt og hurtigt når du har valgt at overnatte på hotel Medio, at komme til og fra dette behagelige hotel. Ved vores overnatning har du gode muligheder for at opleve flere af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. I Fredericia finder du det nye indendørs Dinoland, perfekt for børn i alle aldre, og du kan også finde den Gratis kendte Madsby Legepark. 

Turen til LEGOLAND® og Løveparken Givskud Zoo nås på mindre end en time, og til Kolding med det kendte Koldinghus er der kun 15 minutters kørsel, samt den hyggelige gamle by Middelfart kun 5 min. Og vil I ud i det fri, er det også muligt, da området egner sig særligt til bl.a. vandre- og cykelture. 

Alt i alt giver opholdet rig mulighed for at få planlagt nogle sjove og minderige familieferiedage.

Shoppingmuligheder

Fredericia CITY 5 min.
Middelfart By 5 min.
Kolding Storcenter 15 min.
Bryggen i Vejle 19 min.
Flensborg Tyskland 1 time

​Kontakt os

Telefon

CVR

31492610

Adresse

Smiley ordning​